Så når du fram i Almedalsbruset -

TIPS FÖR EFFEKTIV KOMMUNIKATION UNDER ALMEDALSVECKAN


Almedalsveckan är fullspäckad med spännande möten och debatter. Att göra sig hörd i allt detta kan vara klurigt, men jag har några tips som kan hjälpa dig att verkligen synas och höras.

  1. Var tydlig med vad du vill: Sätt ett klart mål med din närvaro. Oavsett om du är där för att påverka, nätverka eller höja din profil, låt detta mål styra allt du gör.
  2. Skapa innehåll som engagerar: Dina tal, workshops eller vad du nu planerar att presentera måste vara intressanta och relevanta. Använd personliga berättelser eller exempel som folk kommer ihåg.
  3. Använd bilder och video: Ord är starka, men bilder och filmer fångar uppmärksamheten ännu bättre. Proffsfoton och videos kan lyfta ditt budskap till nya höjder.
  4. Kör hårt på sociala medier: Dra nytta av Facebook, Twitter och Instagram för att sprida ditt budskap. Live-uppdateringar och stories fångar folk på ett sätt som traditionella metoder inte kan.
  5. Nätverka på rätt sätt: Almedalsveckan är perfekt för att träffa nya och gamla kontakter. Tänk på vilka du vill möta och ha en kort och koncis pitch redo.
  6. Håll kontakten efteråt: När veckan är över, glöm inte att höra av dig till de du mött. Ett enkelt mail eller ett samtal kan bygga broar för framtiden.


Och du, om du funderar på att boka en fotograf eller bara vill snacka om hur du bäst kan fånga ditt deltagande i Almedalen med kamera, hör av dig!Du når mig på info@annelieriggo.se eller kika in på min hemsida.